Filled Under:

PANASSS ! Selepas Diceraikan Dalam Tempoh Mengandung ,Azmi Hatta Luah RASA mahu Kembali SEMULA Dengan Elly Mazlein ?


Perjalanan hidup ini adalah sesuatu yang Subjektif, amat sukar untuk diramal kerana ia adalah ketentuan Ilahi, Allah yang mengaturkan segala-galanya. Ada masanya kita rasa bahagia namun dalam masa yang sama juga Allah Uji kita dengan musibah, itulah sudah menjadi lumrah kehidupan.

Senario ini turut sama berlaku kepada Elly Mazlein, 36, yang melonjak gembira apabila dia mengumumkan selamat menimang anak perempuan... tetapi semalam juga, Elly sekali lagi mengesahkan dia kini sudah tiada suami lagi kerana sudah bercerai talak satu tahun lalu dengan Azmi Hatta.


"Cukup untuk saya beritahu, saya dan Azmi bukan lagi suami isteri. Saya mohon maaf kerana tidak dapat berkongsi lebih lanjut berkenaan perkara itu.

"Sudah tiba masanya saya memaklumkan perkara ini memandangkan saya sudah selamat bersalin. Jadi, tidak perlu lagi timbul sebarang spekulasi berkenaan hubungan kami selama ini," ujarnya dipetik sebagai berkata.
"Seboleh-bolehnya saya mahu menjaga aib bekas suami."Saya perlu kuat berdepan semua ini. Saya tidak mahu menjadikan perkara itu sebagai penghalang untuk saya meneruskan hidup."Saya tetap tidak akan bercerita punca perceraian kerana masih menghormatinya sebagai bekas suami. Apatah lagi, dia pernah menjadi insan tersayang dalam hidup saya."Kalau saya menjaga aibnya, saya percaya Allah SWT juga menjaga aib saya. Jadi, saya tidak mahu timbul sebarang masalah selepas ini," tambah Elly dengan nada sedih.


Untuk info, petang kelmarin Elly selamat melahirkan anak perempuan seberat 2.5 kilogram di pusat perubatan di Kuala Lumpur.

Elly dan Azmi mendirikan rumah tangga pada 9 November 2014.

Tahniah Kepada Elly Mazlin kerana dapat cahaya mata namun bertabahlah diatas ujian kehilangan suami kerana Semuanya adalah ketentuan Ilahi, mungkin ada hikmah disebaliknya.
psssst , tajuk biar gempak dan baik. mARILAH SAMA DOAKAN YANG TERBAIK BUAT MEREKA . Mana Tahu terpandang wajah anak syurga , mereka turunkan ego masing2dan cinta kembali bertaut . Kesian si anak !